Lasiliike

Lasi ja Rakennuspalvelut Mäkeläinen - Lasituspalveluiden ammattilainen Länsi-Suomi

Lasi- ja Rakennuspalvelu Mäkeläinen Ky on erikoistunut kokonaisvaltaisesti lasitusratkaisuihin, kuten terassirakentamiseen, terassilasituksiin ja parvekelasituksiin sekä lasikaiteisiin. Suunnittelemme ja asennamme tuotteemme alusta loppuun. Teemme myös monipuolisesti muita lasitusprojekteja koteihin ja kiinteistöihin. Kerro meille, millainen projekti sinulla on – keksimme siihen kyllä ratkaisun. Toimimme koko Länsi-Suomen alueella.

Ammattitaidolla ja huolella suunnitellut lasitukset nostavat talon arvoa. Suunnittelussamme otamme huomioon aina myös käytännöllisyyden ja turvallisuusasiat. Asennuksemme laatuun luottaa myös yhteistyökumppanimme Axe-Tech Oy ja Ulvilan Kaihdin.

Tule tutustumaan myymäläämme

Tavaratie 5, 28130 Pori

Kauttamme saat alan parhaat tuotteet, kuten:

Terassin pohjat

Suunnitteilla uusi terassi?

Kauttamme suunnitelmat, perustus ja lasitustyöt.

Lukkan liukulasitukset

Lukkan-tavaramerkkituotteet koostuvat CE-merkityistä terassi- ja parvekelasitustuotteista. Tuotteemme soveltuvat erinomaisesti sekä projekti-, että pientalokohteisiin.

Ulvilan kaihdin -tuotteet

Markiisit ja kaihdinratkaisut viimeistelevätterassit, parvekkeet ja julkisivut. Tuotteet valmistetaan Suomessa.

Lupakuvat

(asema- ja julkisivupiirrokset sekä työnjohtajan palvelut)

Tirafax lasiovet ja liukuovikaapistot

Toiminnalliset ja kauniit liukuoviratkaisut. Tuotteemme soveltuvat mainosti myös mm. yrityksen toimistotiloihin. 

Asennus on mahdollista myös tilan ollessa hyvin rajallinen – Tirafaxin kompaktin liukuoven asennus tarvitsee tilaa syvyyssuunnassa vain 38mm! 

Yhteistyökumppaniemme kautta saat myös muut rakentamiseen liittyvät palvelut joustavasti ja luotettavasti. Kysy lisää kokonaisvaltaisista ratkaisuista soittamalla

Yhteistyökumppaniemme kautta saat myös muut rakentamiseen liittyvät palvelut joustavasti ja luotettavasti. Kysy lisää kokonaisvaltaisista ratkaisuista soittamalla